Végre megtaláltam azt az ízt amit már régóta kerestem. Mexikóban volt szerencsém hozzá. Ott mangó és gambas adta az alapot, de itthon biztos többször van a hűtőben füstölt sonka és sárgadinnye.
Nagyon egyszerű és cserélhető néhány összetevője.
Hozzávalók:
- Zöld saláta
- Snidling, póré- vagy lila hagyma
- Füstölt sonka, shrims, grillezett csirkemell
- Sárgadinnye, ananász vagy mangó
Öntethez:
- 2 evőkanál méz
- 1 evőkanál HP barbeque szósz (ez nagyon fontos mert kopmlex az íze)
- 1 evőkanál vörösbor ecet
És most kb. 5 percnyi munka.
- Megmosni a salátát összetépkedni
- Felszeletelni a hagymát, sonkát és a gyümölcsöt
- Az öntetet a salátához adni
és…………kész !!!! Persze a pirítós elmaradhatatlan.